SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturNytt krimunivers fra Haugesund

Nytt krimunivers fra Haugesund

Geir Tangen har levert fra seg første utkast til sin nye krim som har fått navnet «Vargtimen». – Jeg har kuttet alle bånd til trilogien med unntak av at handlingen fortsatt foregår her. Jeg elsker Haugesund, miljøet og folket, og det er ingen andre krimforfattere som skriver herfra så jeg har lyst til å gjøre Haugalandet til mitt domene, sier Tangen som denne gang tar utgangspunkt i psykisk helse blant ungdom. – Temaet opptar meg sterkt, og jeg møter på det hver dag i jobben som ungdomsskolelærer, unge som sliter for å få hverdagen til å gå rundt, sier Tangen som understreker at han ønsker å få fokus på temaet, ikke slå mynt på det via  underholdningskrim.  I «Vargtimen» er den 33-årige etterforskningslederen Gabriel Fjell hovedpersonen.  Fjell har kjæreste og familie, og ifølge Tangen er han for tynnhudet til å ha den jobben han har.

Geir Tangen har lest 50 krimromaner i 2019, og i innslaget gir han sine anbefalinger. – Ingenting er som en blodig julepresang, sier Tangen som skal ha ei rolig jul i Haugesund før han feirer 50 årsdag i januar.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no