SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertSoloidèen alle ble med på

Soloidèen alle ble med på

Vamps nye album, «Brev», var i utgangspunktet tenkt som et soloprosjekt av Øyvind Staveland. Han har komponert samtlige ni melodier mens tekstene spenner fra dikt av Kolbein Falkeid og Helge Torvund til bassist Kjetil Dalland som har levert to tekster. – Jeg fikk mye fin respons fra fra bandet på skissene jeg spilte inn på veien mens vi var på turnè, og jeg er glad for at jeg snudde og at «Brev» ble et album med Vamp, sier Staveland. Sammen med Odin Staveland og Lars Eirik Støle  forteller han om et litt annerledes album som har blitt til underveis og der hele bandet i liten grad har vært tilstede i studio samtidig.

Høstturnèen til Vamp starter i Bergen 18. oktober, og så blir det mellom 20 – og 30 konserter før avslutningen 7. desember på Byscenen. – Det er lenge siden vi har spilt på Byscenen, og den har blitt meget bra etter ombyggingen der de senket scenen. Nå kan folk både sitte og stå på samme konserten, og det er bra siden vi har publikum i flere generasjoner, sier Staveland.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no