SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertHaugesund ungdomskorps marsjerer i Haugesund 17. mai

Haugesund ungdomskorps marsjerer i Haugesund 17. mai

Selv om det ikke blir tog på nasjonaldagen har korps lov til å marsjere. Haugesund ungdomskorps planlegger å marsjere i sentrumsnære boligområder på nasjonaldagen.

-Det blir jo ingen tog, men korpset har lov til å marsjere. Vi skal prøve, etter beste evne, å få marsjert og vist oss i gatene og i sentrumsnære boligområder, sier styreleder Rune Vikse.

De skal også spille under flaggheisingen på morgenen ved Fiskerne, samt ved kransenedlegging ved Ludolf Eides plass. Her kan du høre om 17. mai-komitéens program. 

Det har blitt annerledes øvelser på korpset foran 17. mai, i henhold til retningslinjer for smittevern. Korpset har hatt øvelser via digitale plattformer før det ble åpnet for mulighet for øving i mindre grupper, først med fem personer per gruppe før det ble utvidet til grupper med opptil 30 personer ved øving ute. Hør mer om dette over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no