SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSlik blir 17. mai-feiringen i Haugesund

Slik blir 17. mai-feiringen i Haugesund

Det blir en svært annerledes 17. mai-feiring på grunn av koronakrisen. Årets 17. mai-program for Haugesund blir streamet og folk bes om å ikke møte opp. Det blir ingen tog eller kapproing.

Foto: Pixabay

 

-Håper også folk følger de smittevernreglene og retningslinjene som er og at en koser seg på best mulig måte på en annerledes 17. mai dette året. Gjerne hjemme og i hagen. Håper det kan være litt fint vær og at en kan være litt ute, at en tar på seg festdrakten eller finstasen og har en kjempe fin nasjonaldag, sier leder for 17. mai-komitéen, Nils Olai Heimark.

 

-Veldig få til stede

Folk bes om å ikke møte opp til bekransinger og flaggheising.

-Ut fra de retningslinjene som gjelder i dag så ønsker vi ikke det. Om det skjer endringer frem til 17. mai får en følge med på nyheter  hvis de slakker litt mer opp, men det eneste en har fått lov til er at vi kan ha de bekransningene med veldig få som vil være til stede, og som har en oppgave å gjøre med å legge ned krans og holde en liten minnetale, sier Heimark.

Det samme på flaggheisingen ved Fiskerne, der er det noen få speidere til stede for å heise flagget. Der vil det også være et korps til stede, som følger de retningslinjene de har fått fra sentrale myndigheter.

 

Streamer 17. mai

Kransenedlegging, flaggheising og taler blir streamet utover dagen. Det vil bli lagt ned kranser på Vår Frelsers Gravlund kl 06.00-06.15. Det blir flaggheising ved Fiskerne kl 07.00 og nedlegging av kranser ved De Falnes Minne ca. kl 07.45.

-Vi har fått et samarbeid med Tv Haugaland og Appex, der vi streamer og sender på Facebooksiden «17. mai Haugesund», forteller han. Dette gjelder også årets 17. mai-taler Sigbjørn Johnsen. Talen med den tidligere finansministeren blir streamet klokken 16.

 

Hør mer om årets program i innslaget over

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no