SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltDrapet på Birgitte Tengs: – Politiets siste sjanse

Drapet på Birgitte Tengs: – Politiets siste sjanse

Med mindre det kommer helt ny informasjon, for eksempel i form av en tilståelse, er det nå eller aldri for politiet, med tanke på å oppklare drapet på Birgitte Tengs i 1995. Det tror krimjournalist John Arne Bauge i Haugesunds Avis, som kaller saken for «en verkebyll i vår historie» i en kommentar i dag.

Drapet på Birgitte Tengs ville vært foreldet som straffesak 6. mai, da det er 25 år siden 17-åringen ble funnet drept. Takket være lovendringen fra 2014, som sier at alle drap etter 1. juli 1989 aldri skal foreldes, er det fortsatt håp om at saken kan oppklares.

Politiet har sagt at de tror de kan løse saken, og at svaret kan komme før høsten, men det drar ut i tid på grunn av omfattende ny  DNA-teknologi.

Ifølge Bauge ville de ikke sagt at de hadde tro på en løsning, hvis ikke de faktisk mener å være nære. Derfor fester han lit til at politiet kan oppklare saken.

 

Hele John Arne Bauges kommentar på h-avis.no kan du lese her.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no