SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertDrømmer om bli den nye Erik Lea

Drømmer om bli den nye Erik Lea

Johan Ophaug fra Åkra fikk mye oppmerksomhet da han i 2014 nådde semifinalen i Norske Talenter på TV2 med sine tryllekunster. Etter videregående flyttet han til Bergen der han fortsatt tar trylleoppdrag. – Oppdragene kommer mest via jungeltelegrafen og er alt fra familieselskaper til firmajulebord, sier 24-åringen som lørdag kjører trylleshow i Haugesunds Sparebank og på biblioteket under Kulturnatt. 

Til daglig går Ophaug nå tredje året på jusstudiet i Bergen der han trives godt. Likevel kan det være han søker seg sørover når ha skal søke jobb etter juristeksamen om et par år – Vi trenger vel en ny Erik Lea i byen, sier Ophaug som i motsetning til Lea ikke røyker, men som i likhet med advokaten holder med lag som spiller i røde drakter. – Men for meg er det Brann og Manchester United som gjelder, sier Opheim. For ordens skyld sverger Lea  til Vard og Liverpool.

foto: privat

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no