SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalHelene Skogland presenterer soloforestilling på Kulturnatt

Helene Skogland presenterer soloforestilling på Kulturnatt

Etter å ha pendlet mellom New York og Oslo de siste to årene, har danseren og skuespilleren fra Haugesund nå bosatt seg i Oslo. I morgen viser hun sin ferske soloforestilling «The Foreigner» på Kulturnatt.

Hun beskriver forestillingen som et fysisk møte med et menneske som prøver å finne et hjem i seg selv, prøve å få ting til å henge sammen. Det er noe hun selv har kjent på, som fremmed i et land. Forestillingen er på engelsk, med innslag av hebraisk.

-Morsmålet til karakteren er hebraisk, så flytter hun til et nytt land og snakker engelsk. Så jeg har lært meg litt hebraisk, forteller hun. Planen videre er å reise til flere steder i Norge med soloforestillingen, men også til andre land

Skogland inntar intimscenen i Festiviteten klokken 17:30 lørdag. Forestillingen hadde urpremiere i Sortland. Da fikk Skogland gode tilbakemeldinger og en gave hun ble rørt av.

-Det var et veldig fint og åpent publikum. Halvannen uke etterpå fikk jeg melding, «jeg har ikke sluttet å tenke på denne forestillingen». Så har hun tegnet karakteren min, så utrolig presist også. Hun har fått med så mange detaljer i karakteren, sier hun. Hør innslaget over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no