SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertTom Roger med dobbel livealbum

Tom Roger med dobbel livealbum

I februar spilte Tom Roger Aadland og håndplukkede musikere inn albumet “Live i Oslo Konserthus”, og det blir sluppet på dobbel vinyl 1. november. Duetten «Farten til lyd av einsemd» der Tove Bøygard er gjestevokalist, ble sluppet digitalt 18. oktober. Aadland og Bøygard samarbeider videre og skal på nyåret holde en rekke konserter sammen under tittelen “Jord og hav”. 

Konserten i Oslo Konserthus ble holdt etter at Aadland hadde hatt influensa i tre dager med 40 i feber. – Jeg hadde så vidt fått til to øvinger, men husker at jeg var konsentrert, inspirert og fokusert, sier Aadland som bekrefter at det er det nærmeste han har kommet toppidrett. –  Produsent Lars Voldsdal var veldig fornøyd med vokalen min på hele konserten, og det pleier han ikke være. Vi hadde bestemt oss for at vi ikke skulle fikse på ting i studio etterpå, og det holdt vi, sier Aadland.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no