SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertKris Kristofferson i Festiviteten: – Billettluka vår blir nedringt

Kris Kristofferson i Festiviteten: – Billettluka vår blir nedringt

Det er mange flere enn de 550 som har fått kjøpt billett, som ønsker å gå på konsert med Kris Kristofferson i Festiviteten tirsdag kveld. Både på nettet og gjennom henvendelser til Festiviteten prøver folk å skaffe seg billett til konserten som ble utsolgt på 20 minutter da salget startet.

– Jeg var jo skeptisk og tenkte at en tirsdag i juni med rekordhøy billettpris aldri kunne gå. Men så ble det utsolgt på 20 minutter og da var det jo ingen grunn til bekymring, sier konserthussjef Tom Erik Anfinsen på Festiviteten.

Anfinsen har selv fått private meldinger fra folk som ønsker billetter. I billettluka står telefonen knapt stille.

– Han er jo en legende for noen, så litt trøkk har det vært. Det er mange som ringer og lurer på om noen har funnet ut underveis at de ikke kan gå, og har levert inn billetter til oss. Dagen er jo lang, og det har jo skjedd før, men jeg tviler på at det blir så mange tomme seter i salen i kveld, sier Anfinsen.

Verdensstjerna Kristofferson bor i turnebussen sin under oppholdet i Haugesund, mens bandet bor på hotell. Anfinsen har knapt hatt en lettere jobb som vert.

– Det viser seg igjen at jo større artister, jo mindre styr. Det var det samme da vi hadde Elton John backstage på huset her. Det er ofte de som en skulle tro hadde de største nykkene som er de greieste å ha med å gjøre.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no