SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFilm og kinoAmandakomitéen har endret reglene

Amandakomitéen har endret reglene

Noe av det komitéen har bestemt er at det de går over til en kjønnsbalansert storjury på 15 personer som skal bedømme alle kategoriene, og at kriteriene for de ulike priskategoriene blir fjernet fra reglementet.

-Det møtet vi hadde i går ble planlagt for flere uker siden. Det tar tid å samle alle disse bransjeaktørene som Amandakomitéen utgjør, og det er klart at debatten som kom allerede etter at årets nominering var klart stod på agendaen allerede da, sier leder av Amandakomitéen, Tonje Hardersen. Hun sier at å endre reglementet er noe de har gjort hele tiden, som endringene foran årets prisutdeling på «Beste dokumentar» og «Beste kortfilm» etter innspill fra fjorårets jury.

Reglene til Amandakomitéen fikk mye oppmerksomhet da  filmprodusenten Thomas Robsahn og teamet bak filmen «Thelma» sende ut pressemelding mandag om at de boikotter neste års Amandapris. Bakgrunnen for det er at teamet blant annet mener det legges for mye vekt på publikumsappell i kategorien «Beste norske kinofilm».

– Det er ikke sånn at en må true med boikott før komitéen samler seg og diskuterer tilbakemeldinger, sier hun. Hun synes det var overilt av teamet å sende ut pressemeldingen før komitéen hadde rukket å diskutere evalueringen etter årets  prisutdeling.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no