SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltBjarne Eide-tips kan føre til avhør med nye personer

Bjarne Eide-tips kan føre til avhør med nye personer

TV2-programmet «Åsted Norge» har sørget for nye tips i Bjarne Eide-saken. 17-åringen fra Torvastad forsvant en juninatt i år 2000, og familien leter fortsatt etter svar på hva som skjedde.

Etter reportasjen har tipsene som har kommet inn blitt videresendt til Karmøy Lensmannskontor. Politioverbetjent Frode Klausen bekrefter at det også har kommet ny informasjon i saken.

– Vi har fått noen tips som vi har kjennskap til fra før, men også noen nye. Vi regner også med at det kommer flere tips. Vi samler tipsene, går igjennom dem og så vurderer vi hva vi gjør videre. Dette er noe vi kommer til å gå igjennom for alvor i dagene som kommer, sier Klausen.

Det er ifølge politioverbetjenten for tidlig å si om det er noe hold i det som er kommet inn så langt.

I tirsdagens episode av «Åsted Norge» møtte de Bjarnes storebror Kai Tore Eide hjemme på Torvastad, og gikk blant annet rundt på de ulike stedene som Bjarne befant seg den kvelden og natten han forsvant for 17 år siden.

Hele reportasjen kan du se her: http://www.tv2.no/a/9339940/

 

Foto: Arkivfoto, Haugesunds Avis

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no