SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltEkaterinas Loppeliv

Ekaterinas Loppeliv

Ekaterina Belozerova fra Tysvær har alltid vært veldig opptatt av gjenbruk og miljø, og har lenge tenkt på å stelle i stand brukmarked. I vår arrangerte hun  bruktmarked for barneklær og utstyr for første gang, og til helgen arrangerer hun sitt andre. Så langt er antall selgere rundt 40, dobbelt så mange som i vår.

Det skjer på lørdag og søndag på Staalehuset, og konseptet for bruktmarkedet er consignment sales.

-Det er et svært populært konsept i Amerika. Det er annerledes fra vanlig bruktmarked fordi selgerne må ikke bli med. De bare registrerer varene sine på vårt nettbaserte system og leverer varene én dag før salget, og vi arrangerer alt. Vi selger for dem, sier Belozerova. Selgeren kan selv følge med i systemet hvilke varer som er solgt.

Hun har erfaring med å selge barneklær fra da hun bodde i Russland og drev nettbutikk der. Nå er planen å ha to sesongbaserte bruktmarkeder årlig.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no