SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

Julen i Saloonen

Old River Saloon har booket inn lokale artister fra Vindafjord og Etne i julen. Fyk får ønsket om å spille på den store scenen oppfylt, Amerikalinjen er tilbake og det blir romjulsdans.

Arkivfoto: Alfred Aase/Haugesunds Avis

På lørdag spiller bandet Fyk fra Imsland på scenen i salen Pink Cadillac.

-De har hatt et ønske om å få spille i «Pink’en» siden de var her første gang. Det skal de få, for vi ser det kommer mange folk. De har fullt opp buss fra Imsland og alle veier. Så det gleder vi oss veldig til, sier Aslaug Olden Mala, daglig leder i Old River Saloon i Etne.

Hun forteller at Fyk skal ha release på singelen «Pumpene går» på konserten.

Saloonen har tradisjonen tro konsert 1. juledag. Det har de hatt i alle år. I år er Amerikalinjen tilbake.

-I utgangspunktet var det et husband som spilte litt. Vi hadde ikke så god erfaring verken med hvor vi skulle finne artister eller noen ting. Men det har blitt et veldig bra band. De siste par årene har de ikke kunnet stille, men nå har de samlet troppene og det blir reunion, sier hun.

Bandet stiller også med gjesteartister, blant andre Jan Terje Rafdal på saksofon.

28. desember blir det romjulsdans med Magne Skålnes på Saloonen. Hør hele intervjuet over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no