SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturLanserer «Politihunden Peter»

Lanserer «Politihunden Peter»

Boken er den første i det som skal bli en serie om politihunden. Politiadvokat Sveinung A. Andersen og politibetjent Herman Emil Eileraas er forfatterne og de har fått med seg illustratør Torill Berger Falk fra Stord. De håper boken kan være med på å ufarliggjøre politiet for barn.

-Det håper vi denne boken kan være et bidrag til. Det som er litt tøft er at flere barnehus som allerede har tatt kontakt med oss helt uoppfordret og ønsker å kjøpe boka for å ha på barnehuset, så det er litt kjekt, sier Andersen.

Boken har blitt godt mottatt av deres kollegaer i politiet i Haugesund, mange av dem har sikret seg boka allerede. I morgen har de lansering av boken hos Espira barnehage Karmsund, som også har invitert andre Espira-barnehager til lanseringen. Der stiller også kollegaer fra politiet i Haugesund opp med politihunder.

-Det er utrolig kjekt. Boken har vi jo laget på fritiden, og vi har et eget forlag som vi har startet. Sånn sett har det jo ikke noe med politiet å gjøre, men det er jo absolutt kjekt når kollegaer gir anerkjennelse, sier Andersen.

-Det viser jo litt at dette er noe som er bra for politiet også, for å bygge dette opp litt. Skape et godt inntrykk av politiet, sier Eileraas.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no