SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertKristian Kristensens følsomme «skjeggepop»

Kristian Kristensens følsomme «skjeggepop»

Kristian Kristensen er tatt fatt på turnéen etter slippet av EP’en «Gressholmen». I går spilte han i Arena på Stord og i dag spiller han på Høvleriet i Haugesund.

-Jeg prøver så godt jeg kan å skape en slags flukt på mine konserter. Der man kommer inn i et slags nytt landskap og glemmer litt av hverdagen, sier 25-åringen fra Harstad.

Han ble signert med Warner etter å ha vunnet finalen i NRK P3s Urørt i 2015. I 2013 kom han til semifinalen i TV2s «The Voice». «Gressholmen» er hans andre EP. Han slapp EP’en «Før det blir for seint» i fjor, og den høsten hadde han to utsolgte konserter på Rockefeller.

-En rekker ikke helt å ta alt innover seg. Rockefeller var egentlig den første ordentlige konserten jeg holdt i Oslo. Ellers hadde jeg hatt små konserter med andre band på mindre pub-steder. Så var det rett opp til Rockefeller.  Det er dritgøy, men jeg merker også at da må jeg virkelig bare jobbe på for å kunne innfri de forventningene. Men samtidig så har jeg jo holdt på med musikk lenge, har jo spilt masse og lagd musikk i mange år, sier Kristiansen,

Konserten i kveld starter han med låten som ble unnfanget på et flytoalett, «Tar æ feil», og lover å servere både melankolsk og følsom «skjeggepop» og å by opp til dans.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no