SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertKor Camena vil ha deg med på stunt

Kor Camena vil ha deg med på stunt

Koret har latt seg inspirere av et stunt kalt «Choir, choir, choir», og vil ha med seg folk fra 18 til 118 år til å synge Queen sin «We will rock you» i Haugesund 10. november. Målet er å fylle lokalet etter Matverket på E-Verk.

-Vi er kjempe spente for dette er første gang det blir gjort i Norge så vidt vi vet, så vi har jo lyst til å samle så mange sangglade folk som mulig. De som synger i dusjen, de som synger i bilen, de som synger i kor, men kanskje sikte oss litt mer inn på de som ikke synger sammen med noen til vanlig. Å få de ut slik at de får oppleve at det er så kjekt å synge sangen, å skape noe sammen. Det er den opplevelsen vi har lyst at folk skal få den kvelden, sier dirigent Karina Lange.

Hun var gjest i studio i dag sammen med Asbjørn Solheim, leder for komitèen. Med seg på laget har de solist Ole André Westerheim og musikere, og fremførelsen av låten skal filmes.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no