SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltLokal insamling for jordskjelvrammede i Albania

Lokal insamling for jordskjelvrammede i Albania

Det blir lokal innsamling av penger etter jordskjelvet i Albania natt til tirsdag forrige uke i dag og i morgen,

Ifølge New York Times var det 51 som personer mistet livet og rundt 2000 ble skadet, og det har blitt store ødeleggelser på bygninger. Jordskjelvet hadde en styrke på 6,4 og det har vært flere etterskjelv.

Berat og Fipim Rustaj ønsker å gjøre en innsats i dag og i morgen for å samle inn penger. Til innsamlingen har de fått låne 30 bøsser fra Norsk folkehjelp.

-Er det noen som vil være med og gå med bøsse for en god sak, hjelpe barn, gamle og alle de som er såret og har mistet hus og hjem, er de velkommen til å ringe, oppfordrer Berat Rustaj.

Han bodde i Albania til han var seks år. Fipim Rustaj bodde i Kosovo til han var 25 år.

-I krigen i 1999 var det mer enn 800.000 som flyktet til Albania. Vi ble tatt imot av våre brødre i Albania. Vi er samme folkeslag og da er det veldig naturlig at vi føler veldig mye med dem og prøver å hjelpe dem, forteller han.

Hør intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no