SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKonkurranserAvsluttede konkurranserKandidater til WakeUpCall søkes

Kandidater til WakeUpCall søkes

Radio 102s morgenverter vekker Haugalandet hver dag fra klokken 06.00, men noen sniker seg unna de første timene, og ligger heller og drar seg. Vet du hvem det er, vil vi gjerne ha beskjed!

Kjenner du noen du vil vi skal ringe klokken 07.15 en morgen? Send oss navn og telefonnummer til vedkommende, så ringer vi din venn, kollega eller familiemedlem direkte. Personen får muligheten til å vinne seg et gavekort på hårklipp. Legg gjerne ved en liten begrunnelse for hvorfor vi skal ringe akkurat din kandidat. Det kan være bursdag, bryllupsdag, oppkjøring, første dag i ny jobb eller bare enkelt og greit at personen er en sjusover for eksempel.

Slik melder du på kandidater til WakeUpCall:

For å melde på kandidater sender du enten en mail til: direkte@radio102.no eller SMS til DM + navn og nr til 1932. Du kan også bruke feltet på forsiden av vår nettside. Til høyre ser du et område hvor du kan sende mail direkte til studio. Noter hvilken ukedag du vil vi skal ringe din kandidat.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thor Magnar Thorsen er redaktør i Radio 102 og programleder for morgenprogrammet «Din Morgen» på Radio 102. I tillegg er han å høre i «Tøffe tak» hver lørdag ettermiddag. Har vært ansatt i Radio 102 siden januar 2000.

thor.magnar.thorsen@radio102.no