SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKonkurranserAvsluttede konkurranserHar du den kjipeste middagen?

Har du den kjipeste middagen?

Radio 102 har fått flere flotte Valentinsdag-premier i hende. De vil vi dele ut til deg som virkelig trenger det.

Til deg som er lei av tørre skiver til middag, putt-i-panne-restemat-kokken, du som hiver i deg pølsemiddagen for femte dag på rad, og slurper i deg ferdig-tomatsuppen med slapp makaroni. Du som helt tydelig trenger vår assistanse.

Vi ser etter deg som kan dokumentere at du har den aller kjipeste middagen i vår lytterskare. Du som virkelig trenger å bli påspandert en bedre middag til deg og din bedre (?) halvdel.

Meld deg på i konkurransen ved å knipse et bilde av den sørgelige middagen og post bildet på Instagram med #radio102. Bildene må være lagt ut innen klokken 10 på selveste Valentinsdagen, onsdag 14. februar.

 

 

Premiene:

En vinner får: En overnatting for to personer + helaften på Brovingen på Scandic Maritim. Selveste «Kjærlighetspakken»

To vinnere får: Middag for to personer på Naustet spiseri

Tre vinnere får: Lunsj for to personer på Café René

Del på:
Rangér denne artikkelen
Forfatter

direkte@radio102.no