SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKonkurranserAvsluttede konkurranserVinn sushi fra iSushi hver lørdag

Vinn sushi fra iSushi hver lørdag

I «Din lørdag» på Radio 102 utover våren kan du vinne en «partyplatter» til en verdi av 1.098,- levert av iSushi på Norheim

Følg med i «Din lørdag» (09-13) på Radio 102 i ukene fremover. I vår faste lørdagskonkurranse kan du utover våren vinne en stor og velsmakende «partyplatter» levert av vår samarbeidspartner iSushi på Norheim. Denne pakken inneholder hele 100 biter sushi fordelt på 54 biter Maki betående av spicy tuna, spicy laks, tempura, ebi light, hito laks, california & duck roll. I tillegg får du 23 nigiri og 23 nashimi med laks, kokt reke, tunfisk, kveite og kamskjell, altså til sammen 100 biter sushi!

Dette er en meny som garanterer et skikkelig festmåltid for 8+ personer og som har en verdi på 1.098,-

Alt du trenger å gjøre for å vinne premien er at du får med deg konkurransen på Radio 102 som presenteres i «Din lørdag» hver lørdag mellom klokken 09.00 og 13.00 utover våren.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thor Magnar Thorsen er redaktør i Radio 102 og programleder for morgenprogrammet «Din Morgen» på Radio 102. I tillegg er han å høre i «Tøffe tak» hver lørdag ettermiddag. Har vært ansatt i Radio 102 siden januar 2000.

thor.magnar.thorsen@radio102.no