SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotball– Respektløst overfor spillere og andre i Vard

– Respektløst overfor spillere og andre i Vard

Vardtrener Kolbjørn Fosen er kritisk til Haugesund kommunes kommunikasjon etter at Haugesunds Avis torsdag meldte at Vard sparkes ut av Haugesund Stadion.

– Det bør ikke komme ut i media før det er diskutert en løsning. For vi har ikke et alternativ nummer 2. Det er respektløst overfor spillerne og andre som jobber frivillig i Vard at dette kommer ut i media nå. Det er forferdelig timing, sier Fosen.

Han mener å vite at Vards konkurrenter i toppen av PostNord-ligaens avdeling 2 jubler høyt for at Vard kanskje ikke får fullføre sesongen på gresset på Haugesund Stadion.

– Vi risikerer å måtte spille på en kunstgrasbane vi ikke får trene på, og kan miste hele hjemmebanefordelen. Spillerne mine har vært flinke til å fokusere på en kamp av gangen, men det er klart dette er forstyrrende.

Det er kanskje på sin plass å presisere at bildet til denne saken er tatt i en helt annen kontekst.

 

Ny toppkamp lørdag

Lørdag ettermiddag venter nok en tøff kamp for Vard mot et annet nyopprykket topplag. Fløy ligger før lørdagens oppgjør på Haugesund Stadion på tredjeplass på tabellen med 19 poeng, fem poeng bak Vard på topp med 24.

Sportslig flyter det nemlig fint for «Kolla» om dagen. Han trener Vard, som for tiden troner på toppen av tabellen som nyopprykket i 2. divisjon, og han er sportssjef i Avaldsnes som jakter gull i Toppserien for kvinner.

Fosen er mest opptatt av å skryte av alle han har rundt seg, men deler også litt av sine egne tanker om hvorfor han lykkes. Dermed ble det et langt besøk på Radio 102 fredag morgen.

Du kan høre hele praten i innslaget over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no