SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballØvstedal: – Vi står for avgjørelsen

Øvstedal: – Vi står for avgjørelsen

Vard har fått mye kritikk etter helgens 2. divisjonskamp mot Odd 2, og blir beskyldt for å spille unfair. Styreleder Kjartan Øvstedal forsvarer avgjørelsen. Daglig leder Erik Løland i Rogaland Fotballkrets ber klubbene som reagerer om å møte på fotballtinget dersom de vil få vedtatt en endring.

Vard tok avspark, sparket ballen rett ut over sidelinja og foretok et dobbeltbytte etter bare få sekunder. Da kom to av lagets viktigste spillere inn etter bare noen sekunder på benken, noe som gjør dem spilleberettiget til kveldens kamp i 4. divisjon, der Vard 2 kjemper for å unngå nedrykk.

Selv om regelverket tillater dette er det flere som mener det bryter med Fair Play-prinsippet, og reaksjonene lot ikke vente på seg i sosiale medier. I en tråd på Facebookgruppa «Lokalfotballen Rogaland» gikk debatten hett. Noen tar Vards parti, mens andre mener dette ikke burde skjedd. Det ble også lagt ut et videoklipp av episoden.

– Jeg er vanligvis aktiv på sosiale medier, men her har jeg styrt unna. Det blir litt mye. Det er rom for dette i regelverket, og det er flere som gjør det, sier styreleder Kjartan Øvstedal i Vard.

Er du enig at dette ser noe teit ut på video?

– Ja det kan jeg forstå at noen synes.

Men ikke du selv?

– Jo, jeg hadde nok reagert dersom noen andre hadde gjort det, men som sagt så er det rom for dette i regelverket. Vi står for avgjørelsen, sier Øvstedal.

 

Daglig leder Erik Løland i Rogaland Fotballkrets har ikke selv sett episoden, men fått den referert. Han går med på at Vard her tøyer strikken, men holder seg innenfor regelverket.

– Situasjonen er todelt. Man har det som går på Fair Play og man har det som går på regler. Dersom klubbene er uenige i regelverket så ber vi om at de stiller på fotballtinget dersom de vil få vedtatt en endring, sier Løland.

 

Bakgrunnen for episoden er at Vard 2 kjemper i bunn i 4. divisjon, og kjemper for å unngå nedrykk. Mandag kveld stiller de sterkt mot Frøyland.

– Vi har tre kamper igjen og bør nok vinne alle. Det er litt usikkert hvor mange som rykker ned.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no