SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertMarkerer Verdensdagen for psykisk helse

Markerer Verdensdagen for psykisk helse

Dagen blir markert verden over 10. oktober og gjennom oktober i Norge. I kveld markeres det i Haugesund i Maritim Hall med gratiskonsert og foredrag, som Mental Helse Haugesund og Helse Fonna står bak.   Mikael Nyhus skal først holde foredrag, før han skal stå på scenen som Endless sammen med L Mario og DJ Sneaky, Marius Aronsen og Joakim Fjell.

Leder i Mental Helse Haugesund, Vibeke Skjold, er selv glad i musikken som hun begynte å høre på for en del år siden da hun slet. Hun er ikke alene om å ta til seg tekstene på den måten.

– Jeg har hørt veldig mange fine solskinnshistorier og veldig mange tunge historier av folk som sier de har brukt min musikk som terapi og som hjelp i vanskelige stunder og sånn, sier Nyhus, som skal snakke om sin turbulente fortid med rus i kveld.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no