SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballOpprykksglis allerede før første spillermøte

Opprykksglis allerede før første spillermøte

22 år gamle Simon Balm hadde bare vært Nord-trener i en uke før han hadde rykket opp i 5. divisjon med laget. Uten å ha spilt en eneste kamp. Årsaken er at kretsen forfremmet Nord for å få de to 5. divisjonsavdelingene til å gå opp.

– Vi fikk beskjeden her om dagen, så jeg har allerede et opprykk på CV-en som trener. I dag (fredag) holder jeg mitt første spillermøte, sier Balm.

Han er ny spillende trener for Nord, som nå altså skal spille i 5. divisjon i 2018. Balm var selv en lovende spiller og gjorde det bra for Vard i 2. divisjon. Da han skulle vise seg frem for Viking brakk han armen dagen før.

– Dermed gikk det i vasken. Generelt så har jeg hatt mange skader og ikke vært flink nok til å begrense treningen. Dermed så har det tatt for lang tid å komme seg igjen mellom skadene til at jeg kom så mye lenger. Nå ser jeg fram til 2018-sesongen med Nord, sier Balm.

Hør hele intervjuet med den unge treneren i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no