SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltJuletreet blir liggende

Juletreet blir liggende

Daglig leder i Julemarkedet på Rådhusplassen i Haugesund har hatt samtale med Haugesund kommune i morgentimene i dag om juletreet som falt i stormen i går kveld. 

Foto: Marius Amdal Haugen/Haugesunds Avis

-De kan dessverre ikke være behjelpelige med å få det opp nå på grunn av at det fremdeles blåser, og de kommer ikke inn med maskiner for å kunne heise det opp igjen på grunn av bodene og mange utstillere. Så det er beklagelig, sier daglig leder Åsalill Thune Larsen. Hun sier at når treet først måtte gi etter for vinden, var det bra det skjedde når det gjorde i og med at ingen ble skadet.

Siden de ikke kommer frem til juletreet for å heise det, får de heller ikke fjernet det før den siste runden med julemarked i helgen.

-Så nå får vi se på det som en ny attraksjon. I stedet for å gå rundt det nå så får vi heller gå over det. Det er jo fremdeles pyntet. Det er forferdelig synd, men det er ikke noe å gjøre med det. De kan ikke ta det bort før bodene er borte over helgen, sier hun.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no