SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballNorsk Tipping: – Vard får logoen sin tilbake!

Norsk Tipping: – Vard får logoen sin tilbake!

Radio 102s Helge Bertelsen er Vardmann på sin hals, og har i flere uker irritert seg over at det er FKHs logo som kommer til syne på Norsk Tippings nettsider, når man klikker seg inn på oddsen på en Vard-kamp. Etter flere henvendelser til Norsk Tipping, har Bertelsen omsider vunnet frem.

Vi har nå fått Per Emil Granmorken, leder for sportsspill i Norsk Tipping, i tale. Han ble gjort oppmerksom på denne feilen for flere uker siden, og utelukker ikke at det var nettopp Bertelsens henvendelse som var utslagsgivende.

– Dette er selvfølgelig noe vi har tatt tak i. Fotball er viktig for folk, og vi skal ha orden i sysakene når det gjelder klubbnavn og logo. Det er teknisk og har derfor tatt litt tid, men det blir nå ordnet, sier Granmorken.

Han utelukker ikke at Vard og FKHs felles hjemmebane kan ha hatt innvirkning på at det ble feil logo.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no