SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundFevang: – Vi må passe på Filip Kiss

Fevang: – Vi må passe på Filip Kiss

Det har gått noen år siden Geir Ludvig Fevang satt på den gamle FKH-brakka ved Haugesund Stadion med måker på klærne. Nå er han assistenttrener i Sandefjord og forventer en tøff kamp om poengene lørdag kveld.

FKH spiller borte mot et Sandefjord som har overrasket mange, men ikke seg selv. Laget ligger på 9. plass på tabellen med 10 poeng etter sine 7 første kamper. Sist helg slo de Viking 2-0 borte, og tok dermed sine første 3 poeng i Stavanger noensinne.

FKH ligger på 7. plass på tabellen, to plasser men kun ett poeng foran Sandefjord, med 11 poeng på de første sju kampene. Fevang har latt seg imponere, og kjenner igjen sin tidligere klubb.

– Jeg syns de er seg selv like. Full innsats, prøver å spille når de har anledning til det, men satser også mye på overganger. For oss tror jeg det blir en tøff kamp mot et skikkelig godt Eliteserielag, sier Fevang.

FKH møter enda en gammel kjenning i Sandefjord lørdag kveld. Håvard Storbæk har vært god i sesonginnledningen.

– Håvard har vært ledende i vårt lag til nå, og har også blitt valgt til kaptein. Han er viktig for oss, sier Fevang, som også samtykker på spørsmål om Flamur Kastrati også kan kalles en spiller som FKH bør se spesielt opp for.

Sist lagene møttes hadde Fevang forlatt FKH og var spiller i Sandefjord. Det var høsten i 2015 og FKH vant 1-0 borte og sikret plassen. Fevang og Sandefjord rykket ned.

– Jeg husker ikke den kampen veldig godt, men jeg husker at vi ble litt små, og at Haugesund vant fortjent. Jeg husker at Filip Kiss styrte mye, noe han jo også i år kan finne på å gjøre, så vi må prøve å forhinde det ihvertfall, sier Fevang.

– Ligger det en viss eim av revansjelyst i Sandefjordleiren foran denne kampen?

– Jeg tror egentlig ikke det er så mange andre enn jeg som husker den kampen.

Radio 102 sender live fra Sandefjord kl 17 i morgen, lørdag. Kampstart er kl 18.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no