SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotball– Ikke umulig å hente Marta til Avaldsnes

– Ikke umulig å hente Marta til Avaldsnes

Avaldsnestrener Christiane Lessa utelukker ikke at brasilianske Marta, flere ganger kåret til verdens beste kvinnelige fotballspiller, kan komme til Karmøy. Lessa kjenner Marta fra ungdommen. At Arne Utvik for noen år siden prøvde å få henne til Karmøy var hun ikke klar over.

– Jeg spilte fotball med henne i Brasil, og snakker med henne av og til. Men henger ikke mye sammen. Jeg tror hun trives godt i Orlando der hun er nå, men det er absolutt ikke umulig å hente henne til Avaldsnes. Jeg kan jo prøve med på litt «sweet-talk». Hvem ville ikke likt å hatt Marta i klubben sin, om så bare for en måned, sier Lessa.

Hun har funnet seg godt til rette i Avaldsnes, selv om hun bare har vært her litt under to uker. Lessa trigges av presset hun skal jobbe under, og har ingen problemer med å være trener under en sportssjef.

– Jeg er klar over at Avaldsnes har byttet trenere mange ganger de siste årene. Det er imidlertid slik det er i fotballen. Jeg skjønner at jeg ikke kan få fortsette dersom jeg ikke leverer i det arbeidet jeg er satt til å gjøre.

Nå har Avaldsnes flere Toppseriesølv, og har enda ikke lykkes i å ta gullet. I fjor tok klubben omsider en cuptittel. Hvor lyst har du på det Toppseriegullet?

– Altså, se bare på mixen. Jeg er halvt brasiliansk og halvt amerikansk, og vil gjøre alt jeg kan for å lykkes. Jeg tror ingen som har trent Avaldsnes tidligere har like mye ansvar og press på seg som det vi i årets trenerteam har. Jeg kunne lovet å ta gull men alt kan skje i fotball, både det beste og det verste. Jeg er ikke en som nøyer seg med andre- eller tredjeplasser, og jeg håper at Avaldsnes kan overraske i år, sier Lessa.

Hun vil bruke tiden fram mot seriestart godt for å akklimatisere seg og bli kjent med både spillerne og klubben. På spørsmål om Avaldsnes er ferdige på overgangsmarkedet, svarer Lessa:

– Man er aldri ferdig der. Skal man ha det beste laget, kan man ikke lukke dørene.

På besøk på Radio 102 fortalte Lessa også litt om fortiden sin. Om oppveksten i Brasil der hun spilte fotball på gata mot alt og alle som kom forbi, og karrieren som både spiller og trener. Hør mer om dette i innslaget over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no