SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertKolneskoret med på Elvis-konsert

Kolneskoret med på Elvis-konsert

Koret medvirker på konsert på søndag med Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk.

Lars Kraft i Kolneskoret fikk forespørselen om å bli med på Elvis-konserten i slutten av november.

-De sa at de kjente til oss og ønsket å ha oss med på en konsert i kirken. Hvordan de hadde funnet frem til oss er jeg ikke helt sikker på, men jeg går ut fra at de har vært på nettet og lett og sett hvem som er best i byen, sier Kraft.

Flaata, Ackles og Busk hadde konserten «En storslått hyllest til Elvis» i 2015, og har siden turnert med forskjellig musikk fra Elvis sin katalog. I år turnerer de med gospel-musikken til Elvis og skal spille i 90 kirker. Kolneskoret medvirker på konserten i Vår Frelsers på søndag.

-Vi er med på seks felles sanger og skal synge én alene utover det, sier dirigent Lene Rudbæk Romseland, som føler gjengen er i rute og klar for konsert.

Hør mer om dette over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no