SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballHylles av lokalfotballen – sender hyllesten rett tilbake

Hylles av lokalfotballen – sender hyllesten rett tilbake

Frank Vea og Dag Frode Tønnesen legger opp som fotballspillere etter godt over 800 A-kamper til sammen. Men idrettslagene sine vil de trolig aldri snu ryggen til.

De er begge representanter for en idrettslagskultur som står sterkt på Haugalandet. Men den er også sårbar og viktig å verne om.

I innslaget over får du høre mer om to respektable karrierer i lokalfotballen, for henholdsvis SK Vedavåg Karmøy og Stegaberg IL, og hvorfor det er så viktig at idrettslagene og lokalfotballen består.

– Idrettslaget er mitt bedehus på Vea, jeg er på Sletten så og si hver dag, sier Frank Vea. Han legger opp etter over 260 A-kamper for SK Vedavåg Karmøy.

– Mange har spurt meg hvorfor jeg fortsatt orker å være med, men for meg har det ikke vært noe ork. Jeg får utrolig mye igjen for å være en del av idrettslaget, sier Dag Frode Tønnesen.

Han passerer snart 40 år og gir seg nå på toppen av Stegaberg ILs adelskalender med hele 550 kamper, noe som skal bli vanskelig å slå.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no