SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertPitters skal bades i julestemning

Pitters skal bades i julestemning

Haugesund Viseklubb samler 11 lokale musikere til julevisekveld på Pitters Kafè på Hasseløy torsdag kveld.

Ifølge viseklubbgeneral Eivind Jul Fiksdal vil artistene spille minst en julesang hver, og kanskje også en annen låt fra repertoaret.

En av de som skal på scenen torsdag kveld er singer/songwriter Tuva Simensen fra Haugesund. Hun er aktuell med utgivelse av EP på nyåret, men ser først fram til å spre julestemning på Pitters.

Simensen har øvd inn sin egen versjon av den kjente juleklassikeren «Have yourself a merry little christmas», som hun spilte live i studio hos Radio 102 onsdag morgen.

Det kan du høre i innslaget over.

 

De andre artistene som deltar er:
Jan Even Vik
Ernst Eielsen
Kallevåg
Anette Storstein
Sveinar Heskestad
Eivind Jul
Glennen
Eigil Karlsen
Vidar Vikse
Stein Egeland-Eriksen
Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no