SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballHans «skjebne» var bestemt allerede i 2013

Hans «skjebne» var bestemt allerede i 2013

«Gyldig til: 31.01.2019» står det nemlig på adgangskortet som Kolbjørn Fosen fikk fra FKH da nye Haugesund Stadion sto ferdig.

– Det var nok bestemt på forhånd at jeg skulle skifte jobb i 2019. Jeg hadde jo håpet at det sto «Liverpool» på baksiden, men jeg får takke meg til Vard, sier Fosen.

«Kolla» har nemlig sagt fra seg fulltidsjobben i FK Haugesund for å bli A-lagstrener i Vard. En jobb som på papiret er på rundt 40%, men i praksis 100%.

– Jeg vil opp i 2. divisjon igjen. Jeg har hatt en fantastisk tid i FKH, men det er ingen hemmelighet at det var i Vard jeg fikk prøve meg som assistenttrener og lærte veldig mye. Nå er jeg gira på å komme tilbake å prøve å gjenskape det vi fikk til den gangen.

Hvem Fosen får med seg i trenerteamet blir ifølge Vard klart i løpet av en ukes tid. Så begynner jobben med å sette sammen spillertroppen for 2019. Inntil videre har Fosen hendene fulle med å svare på gratulasjoner på sms.

– Det er mange som er glade i Vard, og det er nesten som å ha bursdag på Facebook. Folk skriver at det blir en tøff utfordring, men at de mener det er en tøff kar som går løs på den utfordringen. Jeg svarer at vi får se hvor tøff jeg er, sier Kolla.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no