SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Vi har for eksempel en altfor dyr benk

– Vi har for eksempel en altfor dyr benk

FK Haugesund har fått fast grunn under knottene etter emisjonen torsdag. Nå starter imidlertid jobben med å unngå at klubben havner i samme situasjon neste år.

– Det går ikke. Vi føler på et voldsomt ansvar, fordi det er så mange som bryr seg om FKH. Supportere og andre er en ting, men vi har også samfunnsprosjekter som Gatelaget i Ung Jobb, samt personer i tilrettelagt arbeid i klubben. For disse menneskene betyr FKH enormt mye, og vi har et stort press på oss for å drive dette med blå tall, sier Opedal.

Tallene som førte til emisjon og ny eierstruktur har Opedal og co. sett lenge. Noen grep for fremtiden er tatt allerede, nye må tas nå. Ifølge Opedal så handler det også om faktorer som for eksempel spillerlønninger.

– Vi har for eksempel en alt for dyr benk. Det optimale er jo å ha de spillerne som koster mye penger ute på banen.

Da Opedal gjestet Radio 102 fredag morgen forklarte han også hvordan den nye eierstrukturen i FK Haugesund AS ser ut. Det hører du i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no