SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballFra Vea og Djerv 1919 til Champions League med Avaldsnes

Fra Vea og Djerv 1919 til Champions League med Avaldsnes

Endre Eide leser i avisa om unge Avaldsnesspillere som ville dratt på dagen om de fikk tilbud fra utlandet. Om noen timer er han med på sidelinja når Avaldsnes igjen skal møte verdens beste damelag, Lyon.

For Eide har det vært et innholdsrikt siste halvannet år. Radio 102 kalte ham «selvsikker jypling med høye ambisjoner» da han som 22-åring tok over som hovedtrener for SK Vedavaag Karmøy i 5. divisjon høsten 2016. Snart to år etter kjemper han om opprykk til 3. divisjon med Djerv 1919. I tillegg skal han lede Avaldsnes i Champions League.

Riktignok ikke på egenhånd. I både Djerv og Avaldsnes har han selskap av Maid Memic, og i Avaldsnes også sportssjef Lena Tyriberget.

Avaldsnes har ikke engang sikret plassen i Toppserien, og skal altså ut mot verdens beste damelag i Champions League. Litt av en kontrast…?

– Ja, kontrasten er stor. Men fotballen er kul sånn, du vet aldri utfallet. Vi går ikke til kampen for å tape, men har en klar kampplan på å spille så jevnt med Lyon som mulig. Kanskje kan vi få med oss noe fra kampen også, sier Eide.

Rundt 4500 personer møtte opp til kampene mot Lyon i 2016 og Barcelona i 2017. Like mange er ikke ventet til Haugesund Stadion onsdag kveld.

– Sånn er det når ting har gått som det har gått. Men jeg håper jo folk vil mobilisere inn mot denne kampen nå, og ser verdien av Champions League for både Haugalandet og Avaldsnes. Møtt opp, så får vi en ny folkefest, sier Eide.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no