SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltGatefest for velforeningene på lørdag

Gatefest for velforeningene på lørdag

«Den store gatefesten» arrangeres på lørdag i Byparken i Haugesund. Da skal det deles ut 50.000,- til en lokal velforening i konkurransen «Haugalandets beste velforening».

Haugesund sparebank og Mediehuset Haugesunds Avis står bak konkurransen, og har delt ut tre delpremier tidligere i år. Det største og siste premien deles ut på lørdag, og arrangementet er åpent for alle.

-Det er 25 velforeninger som har meldt seg på og sendt inn bidrag og bilder, arrangert oppussing og fester. Det har vært imponerende, sier Vidar Jenssen i Haugesunds Avis. Han var gjest sammen med André Sæbø i Haugesund sparebank i Din morgen i dag. Hør intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen
Forfatter

direkte@radio102.no