SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotball– Et samfunnsansvar å støtte de unge jentene

– Et samfunnsansvar å støtte de unge jentene

Markedssjef Lene Tønnessen går impulsivt ut og lover gratis inngang for alle på kampen mellom Avaldsnes og Rosenborg kommende søndag.

«Et hjertesukk, en sterk oppfordring og en gave» kalte hun det i en video på Facebooksiden Avaldsnes Toppfotball onsdag.

– Hjertesukket er at jeg syns det er for lite engasjement rundt kampene våre. Vi trenger at folk møter opp, det kan ikke kun være de som er i slekt med spillerne. Både bedrifter og privatpersoner snakker om bærekraft og likestilling, da må de faktisk vise det og ikke bare dra med seg ungene på FKH sine herrekamper. Da må det også være naturlig å ta ungene med på damekamper, slik at de vokser opp med at det er like naturlig å gå på en elitekamp for damer som for herrer, sier Tønnessen.

Hun mener de unge Avaldsnesspillerne fortjener mer engasjement og støtte på sine hjemmekamper enn det de får i dag, og viser til at laget har en av landets mest profilerte trenere; John Arne Riise.

– Spiller man ut kortene sine med å gi bort billettene gratis? Hva om det fortsatt ikke kommer folk?

– Da har vi prøvd. Jeg håper virkelig at mange nå tenker at det er på tide å støtte opp. Det er snakk om én kamp og jeg håper det gir mersmak. Gjør det for unge jenter som vokser opp i dag, oppfordrer Tønnessen.

Avaldsnes tapte 6-0 borte for Rosenborg i sesongens første kamp.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no