SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltJordbruksoppgjøret: -En traust avtale

Jordbruksoppgjøret: -En traust avtale

Bøndenes krav var på 11,5 milliarder og staten la fram et tilbud på 10,15. På mandag ble det klart at det var enighet om 10.9 milliarder i jordbruksoppgjøret. 

Norges bondelag meldte mandag at avtalen blant annet gir en inntektsvekst på 28.400 kr per årsverk i 2022 utover full kostnads-kompensasjon, og en inntektsvekst på 64.000 kr per årsverk i 2023 der 40.000 er tetting av inntektsgap. Der har det vært avstand mellom partene, da bøndenes krav til tetting av inntektsgapet var på 100.000 kroner. 

-Det er ikke noen stor jubel. Det er en traust jordbruksavtale. Det gir oss et lite pusterom i et år frem, så får vi se til neste år om regjeringen da er villig til å levere, sier leder i Rogaland Bonde- og Småbrukarlag, Stig A. Helgesen. 

NRK meldte tidligere denne uken at da staten og bøndene kom til enighet, skal det ha blitt gjort uten godkjennelse fra styret i Norsk Bonde- og Småbrukarlag. I dag har styret i Norsk Bonde- og Småbrukarlag i et styremøte godkjent jordbruksavtalen, melder de på egne nettsider.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no