SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballDjerv 1919 – Vard i 3. divisjon: – En helt perfekt fotballkamp!

Djerv 1919 – Vard i 3. divisjon: – En helt perfekt fotballkamp!

Klubbutvikler Lars Fisketjøn i NFF Rogaland er kanskje fylkets største supporter av lokalfotball. At både Djerv 1919 og Vard står med full pott på toppen av tabellen før de to barker sammen på Djervbanen lørdag, gjør at han kaller det for «en av sesongens største kamper» allerede i 5. serierunde.

– Det er en helt perfekt fotballkamp. Det er ikke ofte jeg forbanner familien min, men forpliktelser på hjemmebane gjør at jeg ikke får reist over fjorden og sett kampen. Det håper jeg imidlertid så mange som mulig andre gjør. Disse kampene kommer ikke ofte, og dette blir en av sesongens store kamper i lokalfotballen, spesielt med all historikken som ligger der mellom de to klubbene. Både Vard og Djerv 1919 er forøvrig strålende ambassadører for lokalfotballen, sier Fisketjøn, som er bosatt på Bogafjell.

 

 

Spillerne håper på folkefest

Djerv 1919s Maid Memic og Vards Magnus Valen er begge spente før toppkampen og byderbyet på Djervbanen. Begge håper det blir stappfullt med folk rundt banen.

– Hvor stor denne kampen er får være opp til den enkelte å bedømme, men Djerv og Vard har ikke møtt hverandre siden 1993 i seriesammenheng. I tillegg har vi rammen rundt kampen med at begge lagene står med full pott etter fire kamper, så det er en kamp som er vanvittig kul for lokalfotballentusiaster generelt. Jeg tror det er mange utover Vard og Djerv sine leire som har lyst å få den med seg, så det kommer nok til være en flott ramme rundt kampen, sier Memic.

I Vard har det vært stort trøkk og engasjement på trening denne uken for å komme seg inn på laget.

– Jeg har vært i Vard nesten hele livet mitt. Å møte Djerv er stort uansett, og ekstra stort når det er A-lagskamp. Jeg tror det blir en jevn kamp, men at vi har den beste stallen. Jeg tror Roy Miljeteig scorer hat-trick, og at vi vinner 3-0, sier Valen.

Han må trolig må finne seg i å sitte på benken til fordel for førstekeeper Thomas Kinn.

– Kinn spiller, men jeg er alltid klar til å komme inn om det trengs.

Både Memic og Valen tror på seier til sitt eget lag.

 

Tror underdogen tar seieren

Tilbake på Bogafjell har Lars Fisketjøn en klar oppfatning av at det kan bli en målrik kamp, der Vard må tåle favorittstempelet mot Djerv 1919.

– Men jeg tror likevel at Djerv vinner kampen, hvis det gir det mening? Vard er nok svært fokuserte og gira på seier de også altså, men den entusiasmen jeg så på en Djerv 1919-trening her for en tid tilbake var bedre enn jeg noen gang har sett på utallige Viking-treninger opp gjennom årene.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no