SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballArrangerer keeperskole i romjula

Arrangerer keeperskole i romjula

Keepertrener i Avaldsnes, amerikanske Carl Gregor, arrangerer keeperskole for gutter og jenter fra 9 år og oppover i romjula.

– I romjula er det gjerne lite å gjøre, så det syntes vi var et bra tidspunkt. Dette er noe vi tenker å gjøre i flere av Macron-klubbene rundt om i landet ellers også, sier Gregor.

I Haugesund blir keeperskolen arrangert på Vardhuset og i Vardhallen 27. og 28. desember.

Carl Gregor har de siste sesongene vært keepertrener i Avaldsnes. Han venter fortsatt på dialog med klubben om forlengelse av kontrakten.

– Jeg er positiv og håper på en julepresang der. Jeg ser meg selv som en liten fisk i det store havet, og skjønner at klubben nå må prioritere spillere først, sier amerikaneren.

Han utelukker ikke at egne kontraktssamtaler kan avhenge av at han klarer å få enda en amerikansk keeper til Avaldsnes.

– Vi har fått amerikanske keepere til Avaldsnes tre år på rad nå, og jeg har enda en nå som ønsker seg hit. Hun er i forhandlinger med klubben nå, sier Gregor.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no