SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSetter fokus på «Juleaksjonen» til TV2

Setter fokus på «Juleaksjonen» til TV2

Lørdag er frivillige fra Haugesund Røde Kors på plass med stand på Amanda storsenter for å få folk til å se «Juleaksjonen» på TV2.

Kari Totland er blant de frivillige som blir å treffe på standen. Hun har vært involvert i Haugesund Røde Kors i 50 år. Det var nettopp på grunn av møtet med en av Røde Kors sine frivillige på en stand på Amanda storsenter hun selv ble fadder for ti år siden. På lørdag er det hennes tur til å spre budskapet.

-I grunnen hadde jeg jo ikke hatt tid, det er jo snart jul, men jeg synes dette er en så viktig sak. Hovedsaken er å oppfordre folk til å se på TV2 lørdag kveld og få med seg det de har opplevd de som opptrer, sier hun. Det er flere artister og kjente personer som er med på sendingen lørdag kveld, og det vises reportasjer fra prosjektene til Haugesund Røde Kors i blant annet Guatemala, Somalia og Sør-Sudan.

«Juleaksjonen» setter fokus på å få nye faddere til fadderordningen til Røde Kors. Ifølge Røde Kors dør 15.000 barn under fem år hver dag på grunn av sult og sykdommer som enkelt kan behandles og bekjempes.

-Vi vet at ved å gjøre en forskjell med å gi en pengegave månedlig gjør du et stort bidrag. Det tror jeg er et viktig budskap som denne juleaksjonen blant annet påpeker , sier Therese Landås, daglig leder i Haugesund Røde Kors. Hør intervjuet med Totland og Landås over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no