SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotball– Alle ser jo at det ikke har vært optimalt

– Alle ser jo at det ikke har vært optimalt

Thomas Dahle ønsker å bidra til kontinuitet både på spiller- og trenersiden i Avaldsnes. Den nye treneren vil skynde seg sakte, og bruke 2019 til å bygge et enda sterkere lag til 2020-sesongen.

– Det har sett bra ut de første ukene i vinter. Det var noe jeg var tydelig på da jeg takket ja til jobben i fjor høst, at spillerstallen bør være på plass tidlig. Jeg er også imponert over hvor mange bra folk det er i klubben Avaldsnes, sier Dahle.

Han følger opp en sesong som var et godt stykke under det Avaldsnes har levert de foregående årene. Laget var langt unna å ta medalje i serien, ikke ble det cupfinale og ikke kvalifiserte de seg til Champions League i år.

– Det er ingen hemmelighet at vi ønsker å kjempe i toppen. Slik som denne klubben satser må vi tørre å si det høyt. Samtidig er det ikke bare bare å gå inn å true LSK Kvinner, som er de soleklare favorittene. Vi skal legge ned hard jobbing og innsats, krangle med de fleste og forhåpentligvis er det nok til å kjempe i toppen. Vi vil legge grunnlaget i 2019, slik at vi i 2020…

Han drar litt på det…

– Vi ønsker å bli best, og vi vil selvfølgelig ut i Europa igjen, sier Dahle.

 

Nå er de karmøybuer

Han har mange år bak seg i Trondheims Ørn, der hans kone Solfrid Andersen Dahle har vært spiller. Hun er fra Torvastad, og paret har nå bosatt seg der.

Var det derfor du takket ja til jobben i Avaldsnes, fordi fruen ville hjem?

– Hehe, nei. Men det gjorde det litt enklere å overtale henne for å si det sånn.

 

Stadionsaken

I innslaget over hører du også hva Dahle mener om den såkalte «stadionsaken», som endte med at Avaldsnes ikke fikk oppfylt sitt ønske om å spille kampene sine på Haugesund Stadion i 2019. Dahle tror det ville betydd mye for Avaldsnes i et regionalt perspektiv, og håper klubben lykkes på sikt.

– Jeg tror nok det aller beste for klubben vil være å inngå et samarbeid med FK Haugesund på ett eller annet nivå, sier Dahle.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no