SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportKuleisen åpnet offisielt i dag

Kuleisen åpnet offisielt i dag

I november 2017 ble første spadestikk tatt. Klokka 12 i dag var det offisiell åpning av Kuleisen, flerbrukshallen som Haugesund Curlingklubb og Haugesund Pistolklubb står bak.

Generalsekretær og sportssjef i Norges curlingforbund, Pål Trulsen, deltok på åpningen.

-Jeg har jo fått være med på denne prosessen fra starten av, og det er ganske fantastisk at en såpass liten klubb har klart å i hele tatt bygge en så flott hall, sa han til Radio 102 før åpningen av Kuleisen i formiddag

Visepresidenten i Norges Skytterforbund, Line Teppdalen, skryter også av innsatsen klubbene har lagt ned.

-Jeg har vel ikke sett en flottere skytehall i Norge per i dag. Det er helt fantastisk. Og at man tenker videre og har muligheter til å generere inntekter ved å leie ut lokalene og få hjelp til økonomien med sånne ting også er helt fantastisk, sier hun.

Det gjenstår fortsatt noe arbeid med Kuleisen før curling-NM i februar.

-Men i dag skal papirene være tilstrekkelige til at vi får innflytting, det vil si at det er ferdigstilt bygg selv om det er noen mangler, sier Kjetil West, styreformann i Haugesund curlingklubb.

Curling-NM arrangeres i Kuleisen 8. til 10. februar. Nestleder i Haugesund curlingklubb, Elias T. Nornes, legger ikke skjul på at det er stort å få NM til Haugesund.

-Det er veldig stort. Det med ny hall er jo stort for oss, så kommer dette på toppen av det hele. Vi er veldig stolte av å kunne si at vi har fått et NM til byen, sier han.

Hør mer om Kuleisen og curling-NM i Haugesund i innslaget over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no