SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundTar opp arven etter Vikanes

Tar opp arven etter Vikanes

Lørdag skal det for 8. året på rad samles inn penger til barnehjemmet AbraC i Brasil på Haugesund Stadion. Da er det ikke dumt at det skjer på den antatt fullsatte toppkampen mellom FK Haugesund og Brann.

Denne innsamlingen var det Jens Egil Vikanes som var primus motor for i mange år, før han gikk bort i fjor vinter. Han brennende engasjement for saken blir nå fulgt opp av andre.

– Jens Egil brant virkelig for dette, og ungene i Brasil var også veldig glade i ham. Derfor er det godt å se at mange er klare for å fortsette dette arbeidet, for det vet vi at Jens Egil hadde ønsket, sier Marta Birgitte Sevland, som sitter i styret i stiftelsen bak innsamlingen.

Under kampen på lørdag kan folk bidra både med kontanter og via Vipps.

– Jens Egil sa alltid at en må håpe på et godt resultat, for da blir det mer penger på konto. Så vi får håpe FKH knuser Brann, avslutter Sevland.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no