SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundTar imot over 200 FKH-jenter i helga

Tar imot over 200 FKH-jenter i helga

Morten Lysøe Karlsson kjenner på nervene fredag morgen. Med god grunn. Lørdag og søndag arrangeres tidenes første samling for FKHs nye spillerutviklingstiltak for jenter. Karlsson vil at opplegget skal være oppmøtet verdt for de over 200 påmeldte fra klubber over hele Haugalandet.

– Vi er veldig opptatt av tilbakemeldinger fra både jentene selv og deres foresatte. Vi gleder oss til første samling i helgen, men det blir også veldig spennende, sier Karlsson, som er trener for Haugars damelag, og glødende opptatt av å fremme jente- og kvinnefotballen på Haugalandet.

I januar ble det for første gang spilte pressekamp også på damesiden (Karlsson ledet presselaget sammen med Stords Øyvind Mellemstrand), og nå er det oppstart for FKHs jenteprosjekt.

– Det skjer ting, og det er fantastisk. Folk må bare komme seg ut å se på de forskjellige damelagene i distriktet. Det er vanvittig mye god fotball å få med seg, sier Karlsson.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no