SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt«Kvinner og makt» er tema i Haugesund på kvinnedagen

«Kvinner og makt» er tema i Haugesund på kvinnedagen

Lilla Sølhusvik og Thordis Widvey Haugen er blant de som står på programmet når 8. mars-komitéen inviterer til Festiviteten på søndag.

-Kvinner og makt i Norge er et dagsaktuelt tema. Hvordan står det til med likestillingen her i landet for kvinner i politikken og næringslivet, for eksempel? Det er ingen motsetning i å ønske at Norge skal være et foregangsland og det å være opptatt av kvinner i andre land og i vanskeligere og mer utsatte situasjoner enn oss i Norge. Samtidig er det slik at hvordan kan kvinner forandre verden dersom de ikke sikres lik tilgang til lik makt i samfunnet? Vi syntes dette var et interessant og spennende tema og et tema som veldig mange er interesserte i, sier komitéleder Silje Christine Hellesen.

Arrangementet er i foajeen i Festiviteten etter 8. mars-tog og appeller på rådhusplassen. Politisk kommentator og Eirik Bergersen leder programmet. Kveldens hovedtaler er NRK-journalist og forfatter Lilla Sølhusvik.

Lise Langåker er SV-politiker og tidligere førsteamanuensis ved Høgskolen på Vestlandet. Hun åpner programmet med en appell om kjønnsutfordringer på Haugalandet anno 2020.

Teatersjef Morten Joachim ved Haugesund teater skal ha et kunstnerisk innslag. Det blir også samtale med overskriften «Lik rett til politisk makt?» med redaktør Einar Tho i Haugesunds Avis og politisk rådgiver for Høyres stortingsgruppe Thordis Widvey Haugen.

8. mars-komitéen er en tverrpolitisk og frivillig komité med medlemmer med bakgrunn i seks ulike partier. Det første arrangementet var i 2017. Hør intervjuet med Hellesen over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no