SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundStolt Grindhaug advarer: – Viktig å overleve i Eliteserien

Stolt Grindhaug advarer: – Viktig å overleve i Eliteserien

Suksessen i Europa kan i aller verste fall koste FKH plassen i Eliteserien, mener trener Jostein Grindhaug, som tar på seg rollen som håndbrekk.

– Vi lever av hverdagen. Jeg er fornøyd med resultatene så langt, men vi må ta poeng og sørge for å spille i Eliteserien også neste år, sier en sliten FKH-trener, som hadde sovet svært lite natt til fredag.

Når det er sagt er det en stolt FKH-trener som beskriver følelsen av å lykkes i både serie-, norsk cup og Europa League, på tross av forutsetningene denne sesongen.

– Det er først og fremst fantastisk. Jeg er stolt av det vi har prestert, på tross av treneravgang, skader, suspensjoner og få spillere, sier Grindhaug.

Nå vil han bruke de to dagene før bortekampen mot Stabæk på søndag til å restituere best mulig.

– Vi har grei kontroll på Stabæk i utgangspunktet. Men de har også hentet inn et par spillere, så vil det vise seg om de kaster dem rett inn på laget eller gjør det gradvis. Jeg håper og tror vi skal kunne kjempe om poeng på søndag også, sier Grindhaug.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no