SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundShell-sjefen: – «Krygård-isen» blir softis med sjokoladestrøssel

Shell-sjefen: – «Krygård-isen» blir softis med sjokoladestrøssel

Uten at hele hans ettermæle etter endt karriere skal handle om softis på Shell, må FKHs Europa League-helt Kevin Martin Krygård tåle å bli kalt «softis-Kevin» en stund.

«Han selger is! Han selger is! Å, Kevin Krygård selger is»

Slik lyd lagkameratenes sang om Krygård på lagbussen etter kampen mot Sturm Graz torsdag kveld. Da hadde 19-åringen sikret det historiske avansementet til tredje kvalifiseringsrunde, og kampene mot PSV Eindhoven, med scoring i begge kampene mot Sturm Graz.

Etter den første kampen ble det kjent at Krygård har tatt seg ekstrajobb på Shell Haukås i Sveio. En Twittermelding fra lagkamerat Thorbjørn Kallevåg om at Krygård selger softis på si, nådde riksmediene. Etter kampen torsdag kveld ble daglig leder Thor Kinn på Shell Haukås beskyldt for «coaching i verdensklasse» for å ha gitt Krygård fri for å spille kampen i Østerrike.

– Hehe, jeg tror vi skal holde meg utenfor akkurat det. Det er Jostein og co. sin fortjeneste.

Eurosports Gunnhild Toldnes skrev på Twitter at softisen på Shell-stasjonen må kalles for «Krygård-isen» heretter.

– Ja det må vi vurdere. Ihvertfall hver gang Kevin er på jobb. Det må bli en softis med de fleste sitt favorittstrøssel; sjokolade, sier Kinn. Han beskriver sin fotballspillende ekstrahjelp som en jordnær fyr og en god fotballspiller.

Blir han månedens ansatt på stasjonen?

– Nja, det får vi nå se på når han kommer på jobb.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no