SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundMaakeberget sikter mot en halv million i FKH-støtte

Maakeberget sikter mot en halv million i FKH-støtte

FKH scoret 74 mål i 2019. Derfor koster billetten til Maakebergets virtuelle FKH-kamp søndag også 74 kroner. Det bekrefter supporterleder Arild Flesjå overfor Radio 102 i dag.

Maakeberget vil ha hele Haugalandet med på arrangementet søndag kl. 18.00. Da skulle FKH egentlig tatt imot Mjøndalen til Eliteseriekamp på Haugesund Stadion. Istedet blir det 2 x 45 på nettet med artister og flere kjente FKH-fjes for å støtte klubben i koronakrisen.

Flesjå har tro på 5000 publikummere, men tillater seg å drømme om enda mer, med tanke på at hele arrangementet er en pengeinnsamling til FKH.

– Hadde vi klart å samle inn 500 000 kroner hadde det kommet en liten tåre hos meg. Det hadde FKH fortjent, sier Flesjå.

Hør mer om den virtuelle FKH-kampen i innslaget over.

 

(Arkivfoto: Haugesunds Avis)

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no