SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundSikret seriegullet med Molde: – Det har blitt en del feiring

Sikret seriegullet med Molde: – Det har blitt en del feiring

Kristoffer Haraldseid forlot FK Haugesund til fordel for Molde i februar. Målet var seriegullet han nå har brukt den siste uka på å feire.

– Det har blitt en del feiring, ja, det er ikke til å legge skjul på. Vi hadde et par treninger for at de skulle få se at vi var like hele, før vi fikk noen dager fri nå i landslagspausen, sier 25-åringen.

Han beskriver sin første sesong i Molde som et eventyr både kollektivt og for sin egen del, men presiserer at Molde går for å vinne også de to resterende kampene for sesongen. Først skal han nyte noen dager hjemme i Vats.

 

Drar til Oslo for å se FKH i cupfinalen

Den tidligere FKH-backen er svært imponert over sin gamle klubb, og sesongen som kulminerer i cupfinale på Ullevål. Der kommer Haraldseid til å sitte «ringside» for å heie fram sine gamle lagkamerater.

– Det er fantastisk det FKH har fått til denne sesongen, etter alt som har skjedd. At de får et eventyr i Europa og får spille cupfinale på Ullevål er imponerende. FKH har vært en snakkis i garderoben i Molde også denne sesongen. De har vært veldig gode for oss med tanke på at de har snappet alle seks poengene fra Rosenborg, og også tatt poeng fra Bodø Glimt. Samtidig har vi slått dem i begge kampene denne sesongen, sier Haraldseid.

Han tror på FKH-seier på Ullevål, og håper det er Grindhaug og co som får løfte «bøtta.»

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no