SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertBandene og artistene til Uhøvla JulaGarp er klare

Bandene og artistene til Uhøvla JulaGarp er klare

Uhøvla JulaGarp sin lineup for tredje juledag er klar.

-Det er alltid et puslespill og vi higer etter å finne navn som ikke har stått på plakaten før. Og som samtidig er aktuelle. Veldig spennende og kjekk jobb, sier Johnny Liadal og Per Steinar Lie.

Bjørn Berge Electric band, Longfield & Super skeleton, Henny, Muddy Young, Henrik Økland, Sundrowned og Kjellartak er bekreftet.

Det deles ut et stipend under arrangementet. Det var bandet Pollution som ble tildelt stipendet i fjor.

Uhøvla JulaGarp arrangeres for niende gang 27. desember på Høvleriet, og er i regi av Sondre F. Dales minnefond. Sondre Furseth Dale fra Haugesund var et av ofrene på Utøya 22. juli 2011.  

Hør intervjuet med Liadal og Lie over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no